PAGINA IN CONSTRUCTIE

Am incercat in ultima luna sa centralizez toate campionatele juniorilor C (n. 1998-1999) organizate de AJF-urlle locale. O sa vedeti ce a iesit: AJF-uri serioase care sprijina competitia si respecta munca copiilor si ajf-uri pe care nu le intereseaza aceasta competitie. Multumim AJF-urilor care dau importanta SI acestor copii. In schimb sunt ajf-uri dezinteresate (le scriu intentionat cu litere mici) ce nu-si respecta cotizantii si nu-i baga in seama.

Datele sunt preluate de pe site-ul http://www.frf.ro/ajf si multe cautari pe “google”.

Clasamente juniori C (n. 1998-1999) din judetele: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau. (apasa)

Clasamente juniori C (n. 1998-1999) organizate de AJF-urile urmatoarelor judete: Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj (apasa)

Clasamente juniori C (n. 1998-1999) organizate de AJF-urile urmatoarelor judete: Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt (apasa)

Clasamente juniori C (n. 1998-1999) organizate de AJF-urile urmatoarelor judete: Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea (apasa) actualizat

Conform acestor clasamente si “REGULAMENTULui CAMPIONATULUI NATIONAL DE JUNIORI C EDITIA 2012 – 2013″ am facut o “schema” la ce ar urma. In urma lecturarii regulamentului sunt cateva mari semne de intrebare: 

“REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NATIONAL DE JUNIORI C EDITIA 2012 – 2013″ nu cred ca mai este valabil

a) AJF Hunedoara are doua serii de “juniori C”: seria a I a (9 echipe), seria a II a (4 echipe) in total 13 echipe. Conform regulamentului “Se califica pentru fazele finale superioare ale competitiei organizate de F. R. F. echipele campioane de judet si echipele clasate pe locul 2 din judetele care au organizat campionatul cu minim 14 echipe”. Teoretic (sunt sub acest numar de 14) deci ar trebui sa mearga mai departe doar o singura echipa. Ce se intampla se organizeaza o finala “seria a I a” – “seria a II a”?

b) AJF-urile Alba, Cluj, Mures au cate doua serii de 9 echipe deci conform aceluiasi regulament vor “merge” cate 2 echipe la “zonale”. Conform imperecherilor din “regulament” zona 9 va avea 7 echipe. Alba 2, Cluj 2, Mures 2, Bihor. Numarul maxim de echipe participante la zonale este de 6.

c) AMFB Bucuresti: o serie cu 16 echipe (teoretic deja sunt 2 echipe participante la “zonale”) si o a doua serie cu 12 echipe (cu o echipa care trebuie sa participe la “zonale”). Cate vor participa la “zonale”?

d) AJF-ul Prahova are doua serii de 10 echipe deci conform aceluiasi regulament vor “merge” cate 2 echipe la “zonale”. Conform imperecherilor din “regulament” zona 5 va avea 8 echipe. Bucuresti 1, Bucuresti 2, Prahova 1, Prahova 2,  Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Arges. Numarul maxim de echipe participante la zonale este de 6.

e) Cum pot fi verificati jucatorii din cadrul aceluiasi club care participa la competitie in cadrul echipei a doua (sa spunem seria a II a) dar nu au ajuns in fazele superioare si vor fi promovati la echipa participanta la zonale sau grupele semifinale pentru a o “intari”? Cei care au fost la turneul semifinal de la Cluj (2012) cunosc o asemenea situatie. Anul acesta sunt multe cluburi care au echipa a I a, a II a si chiar a III a.

Doresc sa intreb pe cineva care stapaneste regulamentele in vigoare: cate puncte se acorda la victorie in aceasta editie de campionat? Sunt AJF-uri care acorda 4p la victorie, dar si AJF-uri care acorda 3p la victorie. Care varianta este corecta?

 Daca gresesc va rog sa ma contraziceti